Wedding Clip: dé social media-sensatie!


Wedding Clip: dé social media-sensatie!

De Wedding Clip

Misschien heb je er al een voorbij zien komen op Facebook. Of op Youtube, Instagram of op blogs. En dat is niet zo vreemd ook, want ze zijn dé sensatie op social media. Ik heb ’t natuurlijk over de Wedding Clip! In dit artikel vertel ik je er meer over en waarom de Wedding Clip de ideale manier is om je bruiloft met de wereld te delen. Maar eerst een greep uit een aantal reacties:

Daniëlle: Ja super tof!! Heel veel likes en echt heel veel leuke reacties. De wedding clip is ook zooooooo mooi. Emoji  Prachtige foto’s en een mooi nummer, echt super gaaf gedaan.

Massimo: Jaap, you are freaking awesome!

Benieuwd geworden? Lees snel verder!

First things first: wat is de Wedding Clip?

De Wedding Clip is een serie foto’s, gemixt met video, en muziek die je in een vogelvlucht terugbrengt naar je bruiloft. Het is een compilatie 2.0, die zoveel mogelijk zintuigen prikkelt.  De Wedding Clip laat je je dag herbeleven. En delen! Want niets is leuker om te delen dan een video, en helemaal als het een video van je bruiloft is!

Eigenlijk laat het zich maar lastig beschrijven. Zien is geloven!

Wat moet je verder nog weten over de Wedding Clip?

En? Gaaf hè? En dat is nog niet alles. Zo is er nog veel meer te weten te komen. Hieronder vind je de belangrijkste feiten over de Wedding Clip.

Snel

Stel je voor: je bruiloft is voorbij. Het was een prachtige dag en een heerlijk feest. Nu wil je nagenieten. Uiteraard heb je een bruidsfotograaf ingehuurd en die heeft prachtige foto’s gemaakt. Alleen wanneer krijg je die te zien? Over een week, maand of zelfs nog langer? En krijg je ze dan een voor een in je emailbox? Niet echt een leuke manier van presenteren…

De Wedding Clip is super snel klaar. Je trouwt op vrijdag, dan staat ie zondag al voor je klaar. Klaar om te kijken, om te delen, om nog een keer te bekijken en om je bruiloft her te beleven!

Uniek

Elke Wedding Clip wordt met zorg samengesteld en op jouw bruiloft afgestemd. De muziek wordt speciaal geselecteerd en de muziek kom je niet elders tegen in een andere clip van Jaap Baarends fotografie. Ook is de muziek niet tijdgebonden. Het is geen hit die over drie maanden grijsgedraaid is. Het zijn sfeervolle, emotievolle en mooie nummers die vanaf nu met jouw bruiloft verbonden zijn.

Deelbaar

En of ze deelbaar zijn! Zodra ze op Youtube verschijnen is de Wedding Clip klaar om te bekijken. Door iedereen en overal. Dus ook je oudtante in Australië kan jouw bruiloft beleven. Of je vrienden in de V.S. Dat maakt dat het een product van nu is, afgestemd op het gebruik in social media. De gemiddelde clip haalt zo’n 500 views, dus je kunt nagaan dat veel gasten de clip meer dan 1 keer willen kijken. Ook zij willen jouw dag herbeleven!

Zien, zien, zien!

Nu je er zoveel over gelezen hebt wil je ze natuurlijk ook zien. Nou vooruit dan, de link naar mijn Youtube-kanaal met daarop de mooiste Wedding Clips!