Fotograaf Nijmegen

Nijmegen

fotograaf

voor bruiloften

Fotograaf Nijmegen gezocht? En je gaat trouwen? Dan ben je aan het goede adres! Lees verder over de mogelijkheden, het portfolio en waarom een fotograaf uit Nijmegen een uitstekende keus is!

Fotograaf Nijmegen

En ik reis graag heel Nederland door! 😉

Spontane

foto's

Vlotte, spontane foto’s, die niet al te geposeerd zijn. Die wil je van je bruiloft! Want die foto’s geven de sfeer weer hoe het was die dag. Die foto’s maken ’t mogelijk om de dag her te beleven. Geen standaard dingen, maar juist speelse en spontane momenten, die laten zien hoe de dag er uit zag.

Ik heb Jaap ervaren als een relaxte man, die de mooie momenten op de juiste manier weet vast te leggen. Kleine details, maar ook het grotere geheel. Ook naar ons toe was hij heel open, vriendelijk en enthousiast.

– Emiel en Marloes

Lees Testimonials

Werkwijze

Ik, Jaap, fotograaf uit Nijmegen, doe niets liever dan onopvallend werken en momenten zoeken. Ik ben niet overdreven aanwezig en hierdoor kan het natuurlijke verhaal zich ontvouwen op je bruiloft. Geen geforceerde dingen, maar de dingen z’n beloop laten. Zo krijg je de meest natuurlijke foto’s en Ă©chte momenten.

Tijdens de fotoshoot geef ik iets meer aanwijzingen, maar altijd nĂ©t genoeg om een natuurlijke interactie tussen jullie twee te krijgen. Het gaat om jullie, om jullie dag, Ă©n dat jullie ’t naar je zin hebben! Geen uren in de brandende zon staan, maar juist lekker relaxt korte shoots van 20 tot 30 minuten.

Wil je meer weten? Lees dan het ebook ‘Eerste Hulp Bij Trouwfoto’s’. Gratis te downloaden via deze link: 

Download Ebook

Meer

weten?

 

Misschien ook wel aardig om mezelf even voor te stellen 😉

Als fotograaf in Nijmegen reis ik heel Nederland door voor bruidsreportages. Het liefst loop ik de hele dag met jullie mee, onopvallend, zodat jullie de hele dag kunnen herbeleven.

In de reportages zoek ik naar echte, emotievolle momenten, gevangen in stralende foto’s!

Vrijblijvend

kennis maken?

Vul het contactformulier hier in en ik neem contact met je op. Eerst maken we een vrijblijvende afspraak waarin we jullie dag globaal doorlopen en kijken wat ik voor jullie kan doen. HĂ©t moment om vrijblijvend advies in te winnen van een professional 😉

Beschikbaarheid

Check hier de beschikbaarheid
[sbc title=”no”]

Contactformulier

Partners in Nijmegen