in de finale…


Meestal als ik een mailtje krijg met als onderwerp ‘Jaap, You Made It! You’re A Finalist’ denk ik: ‘ach, zal wel spam zijn’. Maar ik kon mijn nieuwsgierigheid dit keer toch niet bedwingen en dat was maar goed ook. Het mailtje eenmaal geopend keek dit plaatje mij aan:

shootnshare finalist

Ergens begon me iets te dagen. Ja, ik had inderdaad meegedaan met een fotowedstrijd van Shoot ’n Share. Verder lezend zie ik staan: ‘You are a Finalist in the 2015 Photo Contest! At least one of your photos has made it to the top 10% of ALL photos in the contest!’. Als ik in mijn mailbox terugkijk zie ik inderdaad mijn inzendingen terug. ‘Wow…dit is eigenlijk wel heel gaaf!’, bedenk ik me later.

Ik besluit de site op te zoeken en zie het aantal foto’s dat voor deze wedstrijd is ingestuurd. Dan begint het pas echt te dagen. Terugrekenend betekent dit dat ik 99835,2 foto’s achter me heb gelaten en (een kleine) kans maak op een mooie prijs!

Zo zie je maar, soms loont het om mailtjes te openen die je anders voor spam had achtergelaten. En wie weet, over twee dagen is de uitslag en hopelijk mag ik dan nog meer goed nieuws uit m’n postvak Ongewenst vissen 😉