prijzen

prijzen

Complete

service

Je hoeft je nergens meer om te bekommeren. Alles op fotogebied regel ik voor je, van a tot z. Van een Album tot Zelf nabestellen. Dat is mijn belofte aan jou.

Ik denk met je mee, stel een planning met je op, adviseer je over wat je aan de muur zou kunnen hangen. Ook laat ik je alle producten zien. Je kunt een album vasthouden, een voorbeeldfoto aan je muur hangen.

Dus laat jezelf in de watten leggen, verwen jezelf met prachtige foto’s. In een album, aan de muur en digitaal. Alles geregeld. Punt.


Unieke

features

Sameday Slideshow

Wat is er fijner dan meteen dezelfde dag al de eerste foto’s terug te kunnen kijken? Meteen nagenieten van het beste van jullie dag, ’s avonds via de beamer op het feest. De avondgasten kunnen meteen zien hoe het er tijdens de ceremonie uitzag. Zo hoeft niemand iets van jullie dag te missen!

Persoonlijke webwinkel

Laat iedereen hun eigen foto’s nabestellen in jullie persoonlijke webwinkel! Geen gedoe meer met lijstjes maar iedereen zelf hun foto’s laten nabestellen. Stuur alle gasten de link naar jullie persoonlijke webwinkel en zij kunnen zelf de foto’s uitzoeken, aangeven hoeveel ze er willen en hoe groot ze moeten zijn. Ik verzorg het afdrukken en de verzending, dus geen omkijken meer naar!

Sameday gallery

De eerste 20 foto’s zijn dezelfde dag klaar. Klaar om te printen, te delen op facebook en om van te genieten. Begin meteen met het koesteren van de herinnering!

Highlight slideshow

Foto’s of video, of allebei? Een lastige keuze… Daarom bied ik nu het beste van twee werelden: de Highlight Slideshow! Via foto’s én videobeelden beleef je de dag in een paar minuten weer helemaal van ´s ochtends tot diep in de avond. Nieuwsgierig? Bekijk hier een voorbeeld:

De Fotoboekselector

Een  fotoboek is de beste plek om je herinneringen voor altijd in te bewaren. Je mag zelf uitkiezen, via de online Fotoboekselector, welke foto’s je graag in het boek wilt. Gewoon op je gemak, met z’n tweeën op de bank, iPad op schoot, online de mooiste foto’s uitzoeken.

De Kamerakast

Photobooth nieuwe stijl, dat is De KameraKast. Geen zin in gedoe met wegwerpcamera’s? Liever een fotohokje nieuwe stijl? www.dekamerakast.nl biedt uitkomst! De KameraKast bestaat uit een kast met een professionele camera en belichting. Je drukt op de knop en ‘flits!’, je ziet direct je foto op het scherm! Je kunt de foto’s afdrukken zodat iedereen dezelfde avond nog een leuk souvenir mee naar huis kan nemen! Ook kun je de afdrukken heel goed gebruiken in een gastenboek. Op de foto gaan is weer leuk!

www.dekamerakast.nl

Sameday Album

Ja, je leest het goed: een album op je trouwdag zelf! Tijdens het eten maak ik een klein boekje met daarin 10 van de mooiste foto’s van de dag. Speciaal voor de (groot)ouders zodat ze de volgende dag meteen aan iedereen kunnen laten zien hoe hun kroost eruit zag. Elke keer is dit weer een enorm bezit voor alle ouders!