Andere helden in de trouwbranche

Locaties

 

De Hemel is de ideale locatie voor een bruiloft in het centrum van Nijmegen! In ons historische pand kan je genieten van een gezellige, bourgondische sfeer. Samen met jullie plannen wij je bruiloft geheel naar jullie wensen en geven wij adviezen wanneer dat nodig is.

www.restaurantdehemel.nl/bruiloften

 

Slot Doddendael is een middeleeuws kasteeltje, dat vlakbij Nijmegen (Gelderland) in het mooie Land van Maas en Waal ligt. In het slot is een brasserie te vinden, maar het is ook een locatie voor feesten en partijen. Omringd door een slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privépartijen; van brunch tot bruiloft, van feestavond tot vergadering en van diner tot conferentie; van 10 tot 650 personen.

www.doddendael.nl

 


 

DJ's

De Vriendelijke DJ doet z’n naam eer aan! Ik heb Jeroen leren kennen op Kasteel Wijenburg en hij doet z’n naam eer aan: wat een relaxte gast! Als allround DJ denkt ie graag met je mee en geeft ie advies om de avond zo goed mogelijk te laten verlopen. Z’n DJ meubel en lichtshow zijn uniek in Nederland en Jeroen is continu bezig deze te vernieuwen. Ook qua geluid geen consessies, alleen ’t beste systeem op de markt.

www.devriendelijkedj.nl

 

Als ik zie dat het bruidspaar Wedding DJ heeft geboekt dan denk ik altijd: ‘Yes, dat wordt weer lachen!’. Léon barst namelijk van energie en is altijd goedgehumeurd. Ik sta ook altijd te kijken van de voorbereiding die hij en zijn team voor elke bruiloft treffen. Laatst had ie 5 A4tjes met aantekeningen bij zich! En ja, dat werd ook weer een knalfeest 🙂

Wat ik echt tof vind aan Léon is dat ie contact maakt met het publiek en daardoor feilloos aanvoelt wat er nodig is aan muziek. Hij ziet ’t als zijn verantwoordelijkheid om er een knalfeest van te maken en dat heb ik al vaak mogen meemaken. Verder maken we mooie één-tweetjes en leggen door onze uitstekende wisselwerking fraaie momenten vast op beeld.

 www.wedding-dj.nl

De Bruiloft- en Feest DJ is een professionele drive-in-Show, gespecialiseerd in bruiloften. Met meer dan 15 jaar ervaring als Bruiloft DJ en een uitgebreide muziek collectie maken wij van uw feest een onvergetelijke happening. Met de Bruiloft- en Feest DJ haalt u alles in huis voor een geslaagd trouwfeest. Een Bruiloft DJ met een chique uitstraling en een sfeervolle verlichting.

www.bruiloftenfeestdj.nl

 


 

Dansen

DANSZINNIG biedt de spoedcursus Eerste Hulp Bij Openingsdansen. Willen jullie graag enkele basispassen aanleren om de feestavond rond te komen, is dit de beste manier. In deze cursus kunnen jullie die stijl(en) aanleren, die jullie leuk vinden. Jullie hoeven geen gehele cursus te volgen, maar EHBO biedt in enkele lessen de basis om op jullie eigen feest op de dansvloer te schitteren!

www.danszinnig.nl

 


 

Trouwambtenaar

Tijdens de vele bruiloften die ik heb meegemaakt is Mariëlle mij altijd opgevallen als een attente trouwambtenaar die elke bruiloft persoonlijk weet te benaderen. Een aanrader!

www.bijzonderhuwelijk.nl/

Robert Nas weet van elke ceremonie een feestje te maken. Ik heb ‘m meegemaakt toen de bruid 1,5 uur te laat was, toen kleine kinderen de ceremonie bij elkaar schreeuwden en toen een getuige nét voor de huwelijksvoltrekking kwam binnenstormen: elke keer wist ie de voorvallen prachtig, en vooral erg grappig, te verweven in z’n verhaal. Echt iemand bij wie je de ceremonie uit handen kan geven en kan genieten van z’n verhaal!

www.robertnas.nl/

Op de site van Henk staat: ‘Leven is betekenis geven’. Ik kan ’t daar niet meer eens mee zijn! Om de ceremonie betekenis te geven, om er vorm aan te geven, om de ceremonie te leiden op een humoristische manier zónder afbreuk te doen aan het moment: dat kan Henk als geen ander!

www.henksmaling.nl

 


 

Trouwauto

Een chique Citroën Traction Avant uit 1950. Dit is dé trouwauto: stijlvol, klassiek en met een echt chauffeur. Dompel je onder in de weelde van deze prachtige autoklassieker!

06 – 20 586 861

Liever een moderne klassieker? Wat te denken van de enige echt PON-bus van Volkswagen? Floris’ hart gaat sneller kloppen van deze auto en heeft eigenhandig deze klassieker van de sloop gered. Rij in stijl!

vermeulenverhuur@gmail.com

DSC_0258 (2)

Tesla, Dodge, Rolls-Roys, Daf (jazeker), Excalibur…zomaar een greep uit het aanbod trouwauto’s. Superveel keus, dus ben je op zoek naar iets aparts: hier ga je het vinden!

www.jouwtrouwauto.nl

 


 

Ballonnen

Harold runt BalloonXL en is naast een relaxte Brabander, ook nog eens een kunstenaar met zijn balloncreaties. Hij heeft zelfs een levensgrote koets van ballonnen gemaakt! Kortom, hij kan alles met ballonnen, levert goede kwaliteit en is betrouwbaar.

www.balloonxl.nl


Bloemen

Stevige baard en tattoo’s op de arm: niet echt de eerste associatie met bloemen…totdat je Jacco Otten ontmoet! Zijn passie voor bloemen is besmettelijke n z’n boeketten blijven altijd de hele dag mooi (valt me op tijdens bruiloften). Kortom, top-adres voor bloemen.

www.jaccootten.nl

 


Videograaf

Boy maakt vette video’s. Punt uit. Relaxte gast, maar bekijk vooral z’n films op:

www.videodynamics.nl

 

 


Muziek tijdens ceremonie

MBiance verzorgt sfeervolle live achtergrondmuziek voor iedere gelegenheid. We komen als solist (pianist, gitarist), als duo, jazz-trio of als jazzcombo. Wat u maar wenst. De muzikanten van MBiance spelen met een aangepast volume livemuziek in de stijlen pop, easy listening, lounge, jazz, bossa en latin. We zijn vanzelfsprekend professioneel en verzorgd en bieden zo de gewenste muzikale begeleiding bij een belangrijk moment, een diner, een gezellig samenzijn of een goed gesprek.

www.achtergrondmuziek-mbiance.nl

Ik kwam Nikki & Lars (de gitarist) tegen op een bruiloft in Franse stijl. Het bruidspaar had een aantal nummers die voor hen extra speciaal waren en Nikki en Lars speelde deze speciaal voor hun. Ik hoor best wat duo’s spelen zo door het jaar heen maar Nikki en Lars vielen op door de kwaliteit die ze leveren (het klinkt gewoon steengoed) en de mate waarop ze alles speciaal voor het bruidspaar op maat spelen. Echt aan te raden als je nog live akoestische muziek zoekt voor bij je ceremonie (en dat is echt gaaf!).

facebook.com/nikkischoltenmusic


 

Bruidswinkels

Een trouwjurk kiezen is toch best “een ding”. Iets waar je misschien al langer van droomt, over nadenkt. Want een trouwjurk heeft iets magisch; dit moet DE jurk worden die je laat stralen als nooit te voren. Laat je meenemen door pasgetrouwde, met alle keuzes, opties, twijfels en YES momenten bij het zoeken naar DE jurk. Bij LaDonna ben je in goede handen!

www.trouwenmetdonna.nl

 

 


 

Visagie

Geen bruidsmake-up is hetzelfde. We kunnen je ogen extra accentueren maar ook een naturel bruidsmake-up heeft een goede basis nodig. Ik houd bij de bruidsmake-up rekening met fotografie en licht. Tijdens de try-out gaan we samen jouw wensen voor het bruidskapsel en de bruidsmake-up inventariseren. Zo kijken we o.a. naar je eigen stijl, vorm van je gezicht, je trouwjurk of naar de kleuren van het bruidsboeket. Na de try-out noteer ik alles op de face chart zodat ik op de trouwdag precies weet welke producten ik nodig heb.

www.jannekevisagie.nl

 

…verzorgt jou bruidskapsel & bruidsmake-up bij je thuis of op locatie. Een goede bruidsstyling zorgt ervoor dat je vol vertrouwen aan je trouwdag kunt beginnen.

Ik ben Marloes Mulders en ik werk al tien jaar als professioneel visagist. Ik weet wat er nodig is om je te laten stralen, en vooral jezelf te laten zijn.

Gespecialiseerd in bruidskapsels & bruidsmake-up, maar ik verzorg ook visagie & haarstyling voor commerciële opdrachtgevers en fotografen, in de studio en op locatie.

www.mmvisagie.nl

 


 

Fotohokje

Wij van De KameraKast houden van lachen! 🙂 Het werkt super simpel, net als het oude fotohokje van vroeger. Ga klaar staan, druk op de rode knop en De KameraKast maakt 1, 2, of 3 foto’s en laat deze direct op het scherm zien en print ze desgewenst ook meteen uit. Superleuk voor in een gastenboek!

www.dekamerakast.nl

 


 

Decoratie & Styling

Als je je bruiloft een vintage-randje wil geven, of helemaal vintage wil stylen dan kun je niet om Happy Vintage heen! Joske brengt sfeervolle styling en veel passie en plezier in het verzorgen van je mooie dag. We werken vaker samen en elke keer is het weer een lust om alle decoratie te mogen fotograferen!

www.happyvintage.nl

Shabby chic, vintage, rustieke,  boho chiq bruiloften zijn helemaal te gek.. Zijn jullie van plan om te gaan trouwen en willen jullie er een BEST DAY EVER van maken, you don’t need to look further;)))

www.bestdayeverevents.nl


 

Taart

Nadine en Anna maken ge-wel-dig lekkere taarten (Red Velvet is mijn favoriet, jammie!). Geen mierenzoete standaard cake, maar smaakvolle taarten met smoelwerk. Ga vooral proeven, want alleen dan raak je overtuigd!

www.sussgebak.nl


Nanny voor Kids

Al eens nagedacht over hoe de kinderen een rol gaan spelen tijdens je bruiloft? Eva van La Nou Nou (spreekt uit ‘la noe noe’) helpt je bij het vormgeven van de rol voor de kinderen tijdens jullie dag. Ook verzorgt ze nanny services en vermaak voor de kinderen van a tot z. Kortom, een veilig en prettig idee voor jullie en de kids van jullie gasten.

www.lanounou.nl


Maatpakken

Ron van 2suit is maatpakkenspecialist. En dan bedoel ik ook écht ‘specialist’. Ik zag ‘m eens de hoek van iemands schouders ten opzichte van de nek meten met een hoekmeter. Dan weet je dat het écht een maatpak wordt! Verder heeft ie mooie stoffen, een professionele uitstraling én hij komt op locatie opmeten. Kortom, top!

www.maatpakkenspecialist.nl


Live schilderij

Ellen is de eigenaresse van Live Paint, die inmiddels 15 schilders het hele land doorsturen om live op locatie een schilderij te maken van jouw bruiloft. Benieuwd naar de stijlen en kunstenaars die ze aanbieden? Alles is online te vinden:

www.livepaint.nl

Ooit gezien hoe een schilderij wordt gemaakt? En dan ook nog van jouw eigen bruiloft ter plekke op de locatie? Ferdinand doet ‘t, en maakt ook nog eens geweldige taferelen! Echt een aanrader om een schilder live op je bruiloft een schilderij te zien maken van diezelfde bruiloft!

www.feestinverve.nl


Weddingplanners

True Love Wedding- & Eventplanning is een full-service wedding- & evenementen bureau, nononsense en speciaal voor mensen die een eigen twist willen.

www.truelovewedding.nl

Suzanne wil anderen een ‘geluks’momentje bezorgen door een verrassend concept op maat te ontwikkelen dat ieders verwachting overtreft. Dit doet ze door op transparante- effectieve- en efficiënte wijze de totale organisatie voor haar rekening te nemen. Jij krijgt hier iets heel kostbaars voor terug, namelijk: vrije handen, een ontspannen voorbereidingstijd en een onvergetelijke bruiloft of spetterend evenement!

www.gelukevents.nl