Een fotobooth? Jazeker! Lees hier alles erover


Fotobooth?

De KameraKast!

Alle gasten op de foto

Na lang gepuzzel is de gastenlijst klaar. Alle uitnodigingen voor je bruiloft zijn de deur uit. Maar hoe herinner je al die gezichten na je feest? Hoe zorg je er voor dat iedereen leuk op de foto komt?

Daar is De KameraKast een leuke oplossing voor! Niet alleen zorgt De KameraKast er voor dat iedereen leuk op de foto staat, ze nemen een afdruk van de foto ook nog mee naar huis! En ‘het op de foto gaan’ is dankzij De KameraKast misschien nog wel het allerleukste onderdeel. Veel leuker dan een fotograaf die een grote camera in je neus duwt 😉

Hoe werkt ’t?

Gasten drukken op de startknop. De KameraKast telt af…3…2…1…FLITS! De foto wordt gemaakt en is meteen terug te zien op ’t scherm. Ik garandeer je: dat is meteen lachen! Geloof je het niet? Bekijk deze video voor een korte introductie:

 

 

Nadat de foto is gemaakt kun je ‘m naar je emailadres sturen of op facebook zetten. Ook kun je de foto meteen printen: binnen 20 seconden klaar, droog en krasvast. Ideaal als weggevertje of voor in het gastenboek.

Belangrijk!

Als je een fotobooth wilt huren moet je op een aantal dingen letten:

1. kwaliteit

Zorg dat er een goede camera in zit. VERMIJD TEN ALLE TIJDEN WEBCAMS!! Deze zijn niet geschikt om goeie foto’s mee te maken. Gelukkig beschikt De KameraKast over een hoogwaardige spiegelreflexcamera. Mooie prints gegarandeerd!

2. tijd

Je wilt natuurlijk de hele avond kunnen genieten van photobooth-fun. Let daarom op hoelang de fotobooth blijft staan. De KameraKast wordt gebracht wanneer jij wilt, en pas de volgende dag opgehaald. Zo kun je tot diep in de nacht doorgaan met het maken van …ahum… ‘goeie’ foto’s 😉

3. verspreiden van de foto’s

Eigenlijk wil je alle foto’s uit de photobooth netjes bij elkaar in een galerij hebben. Nadat de KameraKast is opgehaald worden alle foto’s in een online galerij gezet zodat je meteen kunt beginnen met nagenieten van de avond. Ook krijg je alle foto’s op dvd thuisgestuurd, zodat je altijd kunt beschikken over de leuke herinnering.

Dat wil ik!

Top! Ga naar www.dekamerakast.nl en surf naar het contactformulier. Vul het in en verstuur. Ze nemen zo snel mogelijk contact met je op!