veelgestelde vragen

Vraag

Veelgestelde vragen

Waar is het album voor?

In het album bewaar je de mooiste herinneringen. De traantjes van moeders, de warme omhelzing van je beste vrienden. Vanaf het begin van de trouwdag tot aan jullie laatste danspasjes, alles staat in het album. Grote pagina’s die volledig in het teken staan van de foto’s en jullie herinnering. Heldere kleuren, mooi vlakliggend. En wellicht nog een ouderboekje, of twee?

Dat is hoe ik jullie album voor me zie.

Waar is de wanddecoratie voor?

Voor de wow-foto. Die ene foto, die spectaculair is, groots en indrukwekkend. De foto die zorgt voor een echt WOW-moment als mensen binnenkomen. Een blikvanger, gedurfd en compromisloos.

Een foto aan de muur is ook dĂ© manier om te genieten van groots formaat. Big is beautiful! Sommige foto’s lenen zich erg voor een grote weergave. Die komen pas tot hun recht als ze worden afgedrukt op formaten die te groot zijn voor het album. En daar is die witte wand in jullie huis precies de plek voor! 😉

Waarom niet alles digitaal?

Het digitale tijdperk heeft voor een revolutie gezorgd, echt. Maar niet alles is beter in digitale vorm. Zo is er (nog) geen beeldscherm dat kan tippen aan de fotoweergave van papier. De textuur van het materiaal waarop de foto is afgedrukt bijvoorbeeld, geeft een foto een extra gelaagdheid. Maar ook de hoeveelheid kleuren, de helderheid van de kleuren en het feit dat je de foto echt vast kunt houden zijn nog (lang) niet door het digitale geĂ«venaard. Om nog maar te zwijgen over de ellende van apparaten met een lege batterij…

Kortom, je waardevolste herinneringen bewaar je op papier. Maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt genieten van het gemak waarmee je foto’s kunt delen via de digitale snelweg! En precies daarvoor geef ik je een app. Daarmee kun je je foto’s bekijken, waar en wanneer je maar wilt, je hebt ze altijd op je telefoon staan. En je kunt de foto’s delen met wie je maar wilt!

Dus: de herinnering veilig en mooi in een album, en foto’s delen via de app!

 

Staat je vraag er niet tussen?

Stel ‘m dan gerust via het contactformulier en ik beantwoord ‘m zo spoedig mogelijk:

    Naam (required)

    Emailadres (required)

    Telefoonnummer

    Voorlopige trouwdatum (dd/mm/jjjj)

    Vraag/opmerking