Gratis ebook


Gratis ebook

Gratis Ebook!

Moeite met het kiezen van een bruidsfotograaf?

Of ken je iemand die daar wel wat hulp bij kan gebruiken? De oplossing is nabij…

Alles wat je wilt en moet weten over het kiezen van een bruidsfotograaf heb ik gebundeld in een handig ebook. En het mooiste van allemaal is, het is nog gratis ook! Scroll naar beneden en vul je emailadres is. Binnen enkele seconden ontvang je het ebook in je mailbox.

Waarom een ebook?

Omdat een bruiloft veel werk is. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Ik heb veel ervaring met bruiloften en die kennis wil ik graag met je delen. Zo hoef je zelf niet telkens het wiel uit te vinden en kun je stressloos de voorbereidingen doen. Bovendien kun je gebruik maken van jaren ervaring. Handig toch?

Hoe lees je het ebook?

Natuurlijk lees je dit boek in een ruk uit, als een thriller…maar gelukkig zijn alle hoofdstukken ook heel goed apart te lezen. Mocht je al verder zijn in je voorbereidingen dan kun je sommige stukken overslaan. Je kunt ook nog eens rustig nalezen of je wel aan alles gedacht hebt. Ook staan er tips in die je misschien wel nieuwe inspiratie brengen!

Verder kun je het ebook op je telefoon lezen, tablet of op je computer. Het enige dat je nodig hebt is Adobe’s PDF-reader.

Ik wil het ebook!

Mooi zo! 😉 Vul het formulier hieronder in en je hebt ’t binnen enkele seconden in je mailbox.

[mc4wp_form]

ebook3d

 

Deel de wijsheid

Wil je het ebook graag aan iemand sturen? Dat kan! Stuur ze een mailtje en verwijs ze daarbij naar deze pagina: www.jaapbaarends.nl/gratis-ebook/

Vul hierboven geen emailadres van iemand anders in. Dit werkt alleen met je eigen emailadres!